nl

Kunstschilder Natalie van Straaten | Schilderkunst | Keramiek | Beelden

Our services

Kunst is een cadeautje! Laat mij de schilderijen schilderen die bij u passen en met de uitstraling die u voor ogen heeft. Of het nu gaat om een portret schilderij, een stilleven of een landschap in zowel figuratief als abstract: uw wens is mijn creatie. Of denkt u misschien aan keramiek? Een beeld van uw gezin, uw boot, vakantiehuis of huisdier? Verschillende keramische technieken en methoden van glazuren realiseren uw fantasie.

Your advantages

  • Van acrylverf schilderij tot

  • olieverf / aquarel schilderij.

  • Van modern of pop art tot

  • hedendaags schilderij.

  • Vrolijk, kleurrijk schilderij

  • of gewoon zwart - wit.

  • Voor particulieren & bedrijven

Short information

Schilderen is mijn passie. Graag deel ik mijn passie met u in de schilderkunst die ik voor u maak. U kunt dan een betaalbaar kunstwerk met vakmanschap, originaliteit en soms een vleugje humor verwachten. In mijn atelier aan de Apollolaan te Amsterdam kunt u een deel van mijn werk zien. Een van mijn schilderijen ‘Tijger’ heeft een aanmoedigingsprijs gewonnen en wordt t/m 6 januari 2013 in CODA te Apeldoorn geëxposeerd.

Natalie van Straaten

Vanaf mijn kinderjaren werd ik altijd door kunst, cultuur en natuur gefascineerd. Ik bewonderde iedere zondag de prachtige 5-koepel (en de oudste) Verlosser Kathedraal in Chernihiv/ Oekraïne waar ik getogen ben. Ook in musea, tentoonstellingen of drama's bezoeken, had ik altijd zin. Maar als studie koos ik uiteindelijk voor een informaticaopleiding. De reden was duidelijk: ik wilde een vast en goed inkomen. Dat was makkelijk te bereiken.

Kunstwereld is mijn wereld

2002 was het keerpunt in mijn leven. Ik wilde graag mijn artistieke talent ontwikkelen. Na 10 jaar opgaande carrière, verliet ik deze bewust. Ik volgde mijn hart en begon met schildercursussen bij o.a. Eugeny Kryp een bekende Oekraïense kunstenaar. Voorts werkte ik voor een Amerikaanse galeriehouder die Russische kunstwerken naar Amerika bracht. Het gevolg was een breed netwerk in de Oekraïense kunstwereld!

Verhuisd naar Amsterdam

Van Kiev, de geboortestad van kunstschilder Kazimir Malevich, één van de grondleggers van de abstracte kunst, verhuisde ik in 2006 naar Amsterdam. In deze culturele hoofdstad heb ik me verdiept in verschillende schildertechnieken zoals olieverf, acrylverf, aquarel, pastel, potlood of krijt op doek, papier of paneel. Eindelijk vond ik het middel om mijn talenten volledig de ruimte te geven. Mijn eerdere beroep miste ik geen seconde.

Keramiek kunstenaar

Geïnspireerd door een klant, die mij vroeg of ik een miniatuur van zijn huis kon maken, begon ik vier jaar geleden aan een driedimensionaal kunstwerk. Mijn materiaalkeuze hiervoor was klei. Dit is aards, een stukje van de natuur dat me altijd fascineert. Het is een veelzijdig materiaal, waarmee keramiek beelden op heel veel manieren kunnen worden vormgegeven.

Kunst in opdracht

Wilt u een persoonlijk schilderij? Zo worden uw woonkamer, slaapkamer of kantoor exclusieve ruimtes met een unieke uitstraling. Niemand, ook uw buurman of collega, heeft hetzelfde schilderij. Geen massaproductie dus, alleen unica! Of misschien zoekt u een leuk persoonlijk kunst cadeau? Of wilt u een portret schilderij laten maken? Een schilderij van een foto? Zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn?

Schilderij laten maken

Tijdens een gesprek brengen we samen uw wensen in kaart. Op basis van hiervan maak ik een proef in een klein formaat. Als u deze mooi vindt, maak ik het uiteindelijke schilderij op het door u gewenste formaat. Een groter schilderij kent altijd meer nuances dan de kleine proef. Daarom vraag ik u ook om te komen kijken en luister ik naar uw opmerkingen voordat het schilderij zijn definitieve afwerking krijgt: u bepaalt!

'Online' kunstschilderij kopen

In mijn atelier in Amsterdam vindt u mijn verzameling. Van klein tot groot, verschillende schildertechnieken: aquarel, olieverf of acrylverf en verschillende thema’s: dieren, landschap en op doek of op papier. Zoekt u schilderijen voor een speciale gelegenheid en laten maken is geen optie? U kunt ook online kopen! Snel, mooi, exclusief, betaalbaar en het maakt niet uit of u in Nederland of in het buitenland woont.

Levertijd en prijs

De benodigde tijd om een schilderij te maken varieert behoorlijk: van dagen tot maanden. Hoe ingewikkelder de opdracht, hoe meer stappen er moeten worden genomen voordat ik echt kan beginnen aan de uiteindelijke afbeelding. De prijs is daaraan gerelateerd. Maar de prijs gaat niet op basis van uurtarief. Dat maakt mijn schilderijen zeer betaalbaar!

Opening hours

ma - vr

10:00 - 21:00 klok

za

Gesloten

 

Visit Us

You will find us here:

Apollolaan 67/3

NL - 1077 AH Amsterdam - Zuid


phone: +31 (0) 20 6245190
Mobile: +31 06 2714 2445

Write to us

Get in touch


PRIVACY NOTICE With the above consent, you agree that we may use your information to respond to your inquiry or contact you. We will not use it for any other purpose or pass it on to third parties. You can revoke your consent at any time with effect for the future. In the event of revocation, your data will be deleted immediately. Otherwise, your data will be deleted when we have processed your request or the purpose of storage has ceased to apply. You can obtain information about the data stored about you at any time. Further information on this and on data protection can also be found in the privacy policy of this website.

Who we are

May we introduce ourselves?

  • Natalie van Straaten
    Natalie van Straaten
    nkorob@yahoo.com Mobile: +31 (0) 6 2714 2445
    Ik werk vanuit mijn gevoel. Uw ideeƫn zitten samen met mijn emoties en energie in uw schilderij of keramiek!
Kunstschilder Natalie van Straaten | Schilderkunst | Keramiek | Beelden
Direct links:

Imprint notice